SSR Meestervertellers podcast met Benjamin van Rooij

Deze aflevering van SSR Meestervertellers is vanwege de destijds geldende corona-restricties niet opgenomen in onze studio. De geluidskwaliteit kan daardoor anders zijn dan je van ons gewend bent.

Ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus moet wereldwijd bijna iedereen zich fundamenteel anders dan normaal gedragen door maatregelen die door de verschillende overheden zijn genomen.

Als hoogleraar Law and society begon Benjamin van Rooij half maart met een internationaal onderzoek naar de naleving van al die maatregelen. Aan de hand van de uitkomsten van dit onderzoek behandelt hij in deze podcast de vraag: Is de Nederlandse intelligente lockdown eigenlijk wel zo intelligent?

In de podcast SSR Meestervertellers hoort u in maximaal 15 minuten inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Iedere maand verschijnt er een nieuwe aflevering. SSR Meestervertellers beluistert u waar en wanneer u wilt via ssr.nl/podcast of via uw podcast app. Wilt u geen aflevering missen? Abonneer u dan.

Nieuwsoverzicht