MIJN SSR – SSR

MIJN SSR is de digitale leeromgeving van SSR. U vindt hier een overzicht van de SSR-cursussen en -leeractiviteiten waarvoor u bent ingeschreven (en waaraan u eerder hebt deelgenomen). In MIJN SSR is voor alle leeractiviteiten het benodigde cursusmateriaal en informatie over tijdstippen, locaties, docenten en eventuele voorbereiding van uw cursus(sen) opgenomen. Ook vindt u hier e-learningmodules. Daarnaast krijgt u met uw MIJN SSR-account toegang tot de videobibliotheek met webcolleges en andere video’s op onze website.

Voor wie?

Iedere deelnemer aan een cursus/leeractiviteit van SSR ontvangt een e-mail met daarin instructies hoe een account aangemaakt kan worden om toegang te krijgen tot MIJN SSR. Beschikt u nog niet over een MIJN SSR-account, neem dan contact op met de opleidingscoördinator van uw organisatie. Hebt u geen gegevens van uw opleidingscoördinator, dan kunt u deze opvragen bij de SSR Servicedesk. Voor toegang dient u  werkzaam te zijn binnen de Rechtspraak of het Openbaar Ministerie.

In enkele gevallen worden uitzonderingen gemaakt voor derden (bijvoorbeeld voor advocatuur en politie). Hierover kunt u contact opnemen met de SSR Servicedesk.

Inloggen

Wanneer u over een MIJN SSR-account beschikt, kunt u vanaf elke pc, laptop, tablet of smartphone met een internetverbinding inloggen via mijn.ssr.nl of via de link bovenin het menu, door te klikken op MIJN SSR (rechts bovenaan op de SSR-website) of door op deze link te klikken.

Wachtwoord MIJN SSR vergeten?

Wanneer u uw wachtwoord vergeten bent, dan kunt u dit via de MIJN SSR-inlogpagina herstellen.