MIJN SSR – SSR

MIJN SSR is de digitale leeromgeving van SSR. Hier vinden alle deelnemers een overzicht van de SSR-cursussen en -leeractiviteiten waarvoor ze zijn ingeschreven en waaraan ze eerder hebben deelgenomen. Daarnaast is voor contactonderwijs (op locatie of online) het benodigde cursusmateriaal en informatie over tijdstippen, locaties, docenten en eventuele voorbereiding van de cursus(sen) opgenomen. Ook zijn in MIJN SSR onze zelfstudiemogelijkheden (e-learning modules en webcolleges) te vinden, die geïnteresseerden kunnen volgen waar en wanneer het hen uitkomt.

Voor wie?

Iedere deelnemer aan een cursus/leeractiviteit van SSR ontvangt een e-mail met daarin instructies hoe een account aangemaakt kan worden om toegang te krijgen tot MIJN SSR.

Geen MIJN SSR-account?

Beschik je nog niet over een MIJN SSR-account, neem dan contact op met je opleidingscoördinator. Heb je geen gegevens van je opleidingscoördinator, dan kun je deze opvragen bij de SSR Servicedesk. Voor toegang dien je werkzaam te zijn binnen de Rechtspraak of het Openbaar Ministerie. In enkele gevallen worden uitzonderingen gemaakt voor derden (bijvoorbeeld voor advocatuur en politie). Hierover kun je contact opnemen met de SSR Servicedesk.

Inloggen MIJN SSR

Met een MIJN SSR-account kun je vanaf elke pc, laptop, tablet of smartphone inloggen via mijn.ssr.nl of via de link rechts bovenaan op de SSR-website.

Wachtwoord vergeten?

Wanneer je je wachtwoord vergeten bent, dan kun je dit via de MIJN SSR-inlogpagina herstellen.