SSR Meestervertellers podcast met Marco Loos

Deze aflevering van SSR Meestervertellers is vanwege de destijds geldende corona-restricties niet opgenomen in onze studio. De geluidskwaliteit kan daardoor anders zijn dan je van ons gewend bent.

De reis die u heeft geboekt, is geannuleerd in verband met coronacrisis. Heeft u nu recht hebt op uw geld terug, of moet u genoegen moet nemen met een voucher? En hoe zit het met het abonnement op de sportschool?

In het kader van SSR Meimaand Thuisleermaand verschijnt er in mei wekelijks een nieuwe aflevering van SSR Meestervertellers. In verband met de maatregelen rond het coronavirus spreken experts vanaf diverse locaties over actuele ontwikkelingen en thema’s die juist nu spelen binnen de rechterlijke organisatie. In deze aflevering van SSR Meestervertellers is Marco Loos, hoogleraar privaatrecht en in het bijzonder Europees consumentenrecht aan de Universiteit van Amsterdam, te gast. Als expert in het consumentenrecht praat hij u bij over uw rechten en plichten als consument.

In de podcast SSR Meestervertellers hoort u in maximaal 15 minuten inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Iedere maand verschijnt er een nieuwe aflevering. SSR Meestervertellers beluistert u waar en wanneer u wilt via ssr.nl/podcast of via uw podcast app. Wilt u geen aflevering missen? Abonneer u dan.

Nieuwsoverzicht