SSR Meestervertellers podcast met Wytske van der Wagen

Plaats delict: internet. In een speciale serie van SSR Meestervertellers besteden we een maand lang wekelijks aandacht aan de aanpak van internetcriminaliteit.

In deze aflevering is te gast Wytske van der Wagen, assistent professor criminologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Vanuit New York gaat ze met Chris van ’t Hof in gesprek over haar proefschrift From Cybercrime to Cyborg crime. In haar proefschrift gaat van der Wagen in op de interactie tussen dader en technologie bij het plegen van internetcriminaliteit.

  Meer weten over cybercrime?

Wilt u na het beluisteren van deze podcast meer weten over cybercrime? In nauwe samenwerking met het Kenniscentrum Cybercrime van de Rechtspraak heeft SSR het cursusaanbod cybercrime ingrijpend vernieuwd en uitgebreid. Op de overzichtspagina op onze website vindt u een schematische weergave van het cybercrime-aanbod waarbij u per titel kunt doorklikken naar de betreffende cursuspagina.

In de podcast SSR Meestervertellers hoort u in inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. SSR Meestervertellers beluistert u waar en wanneer u wilt via ssr.nl/podcast of via uw podcast app. Wilt u geen aflevering missen? Abonneer u dan.

Terug naar het nieuwsoverzicht