Inschrijven EJTN Trainingsactiviteiten 2024

Ook in 2024 biedt het European Judicial Training Network (EJTN) verschillende activiteiten aan. Je kunt je tot uiterlijk 16 oktober 2023 18.00 uur aanmelden voor één van de trainingsactiviteiten van het EJTN Exchange Programme 2024:

Justitiële uitwisselingen

Eén of twee weken durende uitwisselingen geven de deelnemers de mogelijkheid om het werk van hun collega’s van een andere EU-lidstaat te ervaren. Algemene uitwisselingen, gespecialiseerde uitwisselingen, uitwisselingen van rechtbankpresident en hoofdofficier, uitwisselingen van trainers, bilaterale uitwisselingen, regionale uitwisselingen, uitwisselingen EJTN-CEPOL.

Langetermijn stageperiodes

Als deelnemers maak je kennis met het werk van Europese instellingen als: Hof van Justitie van de Europese Unie, Europees Hof voor de Rechten van de Mens, Eurojust en EPPO.

Studiebezoeken

Hof van Justitie van de Europese Unie en EPPO, Europees Hof voor de Rechten van de Mens, EU-instellingen, Eurojust, Bureau van de Europese Unie voor Fundamentele Rechten, de Haagse Conferentie voor Internationaal Privaatrecht, het Max Planck Instituut voor Sociale Antropologie.

Heb je interesse of wil je meer informatie, klik dan op de volgende link: Aanmelden EJTN Trainingsactiviteiten 2024

Nieuwsoverzicht