Nieuwe editie van SSR magazine verschenen

De nieuwe editie van het online SSR magazine is verschenen.

 

In dit nummer onder meer:

Je kunt wel vinden dat rechtspraak tijdig en voorspelbaar moet zijn, maar hoe zorg je daarvoor? SSR biedt roosteraars, planners, adviseurs bedrijfsvoering en leidinggevenden cursussen aan die hieraan bijdragen. Anouk Bergmans (tijdige rechtspraak) en Linda Wijers (SSR) vertellen.

Gerechtsjuristen en juridisch adviseurs kunnen deelnemen aan een Europees uitwisselingsprogramma. Juridisch adviseur Susanne Jacobs uit Alkmaar toog naar het Duitse Paderborn en Kostas Karampelas uit Evia (Griekenland) streek neer in Utrecht.

Ken jezelf en ontmoet de ander – daar draait de leergang Professionele vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling om. Rechter Jeroen Lucassen en psycholoog Margreet Smilde voeren ervaren rechters en raadsheren mee van de rede naar het gevoel.

Een lector bij SSR staat met het ene been in de rechtspraktijk en met het andere in de opleiding. Vertrekkend lector strafrecht Tamara Trotman en aankomend lector Dieuwke van der Sluis: ‘Je kunt met een brede blik naar de strafrechtspraak kijken.’

Klik hier om het magazine te lezen. Op de voorpagina zijn 3 onderwerpen uitgelicht, maar via het menu linksboven kun je ook de andere artikelen lezen.

Veel leeplezier!

Nieuwsoverzicht