Dag van de Opleider Openbaar Ministerie – SSR
Cursussen / Opleiden en doceren / Opleiden / Dag van de Opleider Openbaar Ministerie

Dag van de Opleider Openbaar Ministerie

Wanneer fluit jij iemand terug of zet je iemand buitenspel?

Jaarlijks organiseert SSR de ‘Dag van de opleider Openbaar Ministerie’. Een speciale dag voor iedereen die betrokken is bij het opleiden en beoordelen van (adjunct-) officieren van justitie en trainees.

Bent u  praktijkopleider, coördinerend opleider, beoordelaar of teamvoorzitter van een opleidingsteams binnen het Openbaar Ministerie: meld u aan en laat u inspireren op deze dag!

Doel

  •  het (verder) opdoen van (wetenschappelijke) kennis over en praktische vaardigheden voor het opleiden
  •  het opdoen van inspiratie en ideeën voor het verbeteren van de kwaliteit van opleiden
  •  het leggen van contact en het uitwisselen van ervaringen met collega’s

Doelgroep

Iedereen die betrokken is bij het opleiden en beoordelen van officieren van justitie, adjunct-officieren en trainees. Alle praktijkopleiders, coördinerend opleiders, beoordelaars en teamvoorzitters van de opleidingsteams binnen het Openbaar Ministerie zijn van harte welkom.

Inhoud

Beoordelen, veroordelen, vooroordelen; u krijgt er in uw rol als opleider dagelijks mee te maken. Het thema van de Dag van de opleider is dit jaar dan ook: Oordelen. Het definitieve programma volgt nog, maar het belooft een inspirerende dag te worden waarin het onderwerp ‘oordelen’ vanuit verschillende invalshoeken wordt bekeken. Vanzelfsprekend biedt de dag ook de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met collega-opleiders.

Geen uitvoering gepland

Op dit moment is er voor deze cursus geen uitvoering gepland. Maak gebruik van de button ‘Hou mij op de hoogte’ aan de linkerzijde van deze pagina als je een bericht wilt ontvangen wanneer er een nieuwe uitvoering gepland is.