Dag van de Opleider Openbaar Ministerie – SSR

Dag van de Opleider Openbaar Ministerie

Wanneer fluit jij iemand terug of zet je iemand buitenspel?

 • 2
  dagdelen

Op 2 juni 2020 organiseert SSR voor de derde keer de jaarlijkse ‘Dag van de opleider Openbaar Ministerie’. Een speciale dag voor iedereen die betrokken is bij het opleiden en beoordelen van (assistent) officieren van justitie en trainees.

Bent u  praktijkopleider, coördinerend opleider, of teamvoorzitter van een opleidingsteams binnen het Openbaar Ministerie: meld u aan en laat u inspireren op deze dag!

Doel

 •  het (verder) opdoen van (wetenschappelijke) kennis over en praktische vaardigheden voor het opleiden
 •  het opdoen van inspiratie en ideeën voor het verbeteren van de kwaliteit van opleiden
 •  het leggen van contact en het uitwisselen van ervaringen met collega’s

Doelgroep

Iedereen die betrokken is bij het opleiden en beoordelen van officieren van justitie, assistent-officieren en trainees. Alle praktijkopleiders, coördinerend opleiders en teamvoorzitters van de opleidingsteams binnen het Openbaar Ministerie zijn van harte welkom.

Inhoud

Beoordelen, veroordelen, vooroordelen; u krijgt er in uw rol als opleider dagelijks mee te maken. Het thema van de Dag van de opleider is dit jaar dan ook: Oordelen. Het definitieve programma volgt nog, maar het belooft een inspirerende dag te worden waarin het onderwerp ‘oordelen’ vanuit verschillende invalshoeken wordt bekeken. Vanzelfsprekend biedt de dag ook de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met collega-opleiders.

Docenten

 • de heer George Smits

  Docent — Reset Partner

 • mw. mr. dr. M.G. IJzermans

  docent

Aanmelden

Geen uitvoering gepland

Op dit moment is er voor deze leeractiviteit geen uitvoering gepland. Wanneer u een inhoudelijke vraag heeft, kunt u contact opnemen met de SSR Servicedesk.

Stuur deze cursus door

 • Voor rio's: riobureau@ssr.nl
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.