Wsnp, rekenmethode, update – SSR
Cursussen / Civiel recht / Insolventierecht / Wsnp, rekenmethode, update

Wsnp, rekenmethode, update

Recente wijzigingen vanwege de Wet vereenvoudiging beslagvrije voet

Actualiseer uw kennis van de rekenmethode en het gebruik de Vtlb-calculator, na invoering van de Wet vereenvoudiging beslagvrije voet.

Doel

Na afloop van de cursus is de deelnemer op de hoogte van de recente wijzigingen in de berekening van het vrij te laten bedrag en is meer vertrouwd met de vtlb-calculator.

Doelgroep

Secretarissen en administratief medewerkers in de faillissementssector, met ervaring in het werken met de rekenmethode Wsnp.

Inhoud

Tijdens de cursus wordt de cursist bekend gemaakt met de recente wijzigingen in de rekenmethode Wsnp en de vtlb-calculator, naar aanleiding van de Wet vereenvoudiging beslagvrije voet. Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de nieuwe berekening en de oude?
Ook wordt ingegaan op veel voorkomende vragen.

Opzet

De cursus bestaat uit één dagdeel. Naast de uitleg over de wijzigingen is er veel gelegenheid tot oefenen, aan de hand van casuïstiek.

Voorkennis

Verondersteld wordt dat men bekend is met de vtlb-calculator.

Geen uitvoering gepland

Op dit moment is er voor deze cursus geen uitvoering gepland. Maak gebruik van de button ‘Hou mij op de hoogte’ aan de linkerzijde van deze pagina als je een bericht wilt ontvangen wanneer er een nieuwe uitvoering gepland is.