E-learning Burgerlijk procesrecht – SSR
Cursussen / Civiel recht / Procesrecht / E-learning Burgerlijk procesrecht

E-learning Burgerlijk procesrecht

Vergroot, op elk gewenst moment en in uw eigen tempo, uw kennis van het burgerlijk procesrecht

De e-learningmodule Burgerlijk procesrecht biedt u aan de hand van webcolleges, kennisvragen en een overzicht van relevante documenten en andere bronnen, ondersteuning bij het behandelen van een civiele zaak en het schrijven van een civiel vonnis. Ook krijgt u prikkelende stof tot nadenken. U kunt de module op elk gewenst moment starten en onderbreken. U leert dus in uw eigen tempo.

Doel

U vergroot uw kennis van het burgerlijk procesrecht en wordt ondersteund in de behandeling van een civiele zaak.

Doelgroep

Iedere rechtspraak medewerker, die werkzaam is in het civiele recht.

Inhoud

Webcolleges en kennisbronnen over onder meer de onderwerpen: de dagvaardingsprocedure, griffierecht, wettelijke rente, buitengerechtelijke incassokosten, waarheidsvinding, taakverdeling tussen rechter en partijen en het doel van het burgerlijk procesrecht.

Bijzonderheden

De totale duur van deze module is ongeveer 4 uur (excl. naslagwerk en handige links).

Volg direct online

Met uw MIJN SSR-account kunt u deze digitale module direct kosteloos online volgen. Beschikt u nog niet over een MIJN SSR-account, neem dan contact op met de opleidingscoördinator van uw organisatie. Hebt u geen gegevens van uw opleidingscoördinator, dan kunt u deze opvragen bij de SSR Servicedesk. Voor toegang dient u wel werkzaam te zijn binnen de Rechtspraak of het Openbaar Ministerie