Het recht en de rechterlijke organisatie, module1-e-learning – SSR
Cursussen / Administratie / Het recht en de rechterlijke organisatie, module1-e-learning

Het recht en de rechterlijke organisatie, module1-e-learning

Uw eerste kennismaking met het recht en de rechterlijke organisatie in Nederland, via e-learning

Deze module behandelt het recht, de rechtsprekende instanties, het openbaar ministerie en de bij rechtspleging betrokken instanties. De cursus is geheel digitaal en via internet benaderbaar.

Doel

Na afronding van deze module hebben de deelnemers een globaal beeld van de rechterlijke organisatie. Zij weten wat er, naast hun eigen werk, gebeurt in de organisatie.

Doelgroep

Administratief medewerkers die (gaan) werken binnen de rechterlijke organisatie. Aan deze module kunnen ook medewerkers van facilitaire diensten en overige stafdiensten deelnemen.

Alle medewerkers die NIET deelnemen aan ‘Leergang logistiek administratieve functie’. Neem bij twijfel contact op met uw opleidingscoördinator.

Inhoud

Deze module behandelt het recht, de rechtsprekende instanties, het Openbaar Ministerie, de arrondissementsorganisatie en de bij rechtspleging betrokken instanties.

Opzet

Na inschrijving ontvangt de cursist een inschrijfcode, waarmee de cursus gestart kan worden.

Aan het einde van elk hoofdstuk zijn zelfkennisvragen opgenomen. Indien een voldoende wordt gescoord voor alle vragen, kan de cursist deelnemen aan de eindtoets.

Volg direct online

Met uw MIJN SSR-account kunt u deze digitale module direct kosteloos online volgen. Beschikt u nog niet over een MIJN SSR-account, neem dan contact op met de opleidingscoördinator van uw organisatie. Hebt u geen gegevens van uw opleidingscoördinator, dan kunt u deze opvragen bij de SSR Servicedesk. Voor toegang dient u wel werkzaam te zijn binnen de Rechtspraak of het Openbaar Ministerie