Nieuw: kennisbites voor leidinggevenden

Korte online workshops boordevol inspiratie en informatie

Op zoek naar verdieping, maar geen zin in een lang traject? Zoek niet verder en schrijf je in voor een kennisbite. Na een online workshop van 2 uur ben je bijgespijkerd over één relevant onderwerp voor de eigen werkpraktijk. Onder leiding van bewezen trainers ga je aan de slag met actuele leer- en gesprekstof, en deel je ervaringen met andere deelnemers. Geïnspireerd en geïnformeerd vervolg je je werkdag, waar je meteen lessons learned kan toepassen.

Een kennisbite helpt je in het aansturen van je team. De onderwerpen waarbinnen je deze sturingskracht kunt vergroten variëren, van gesprekstechnieken tijdens belangrijke gesprekken tot harde kennis over capaciteitsmanagement. Je leert hoe effectief te samenwerken, te communiceren op een verbindende manier, controle te nemen of juist meer te kunnen loslaten.

In een kennisbite zit altijd een stukje informatie, een stukje inspiratie en de koppeling met de eigen werkpraktijk. Ze vinden plaats in de ochtend, van 08:30 tot 10:30 en van 11:00 tot 13:00 uur. Zoek een tijdslot dat past in je agenda, check de beschikbaarheid en schrijf je snel in via je opleidingscoördinator!

Onderwerpen:

Kennisbite 1 – Roosteren en plannen op tactisch niveau
Kennisbite 2 – Inclusief leiderschap
Kennisbite 3 – Motiverend leidinggeven
Kennisbite 4 – Mindset: van fixed naar growth
Kennisbite 5 – Leidinggeven aan verschillende generaties

Meer weten of direct aanmelden? Klik hier!

Nieuwsoverzicht