Utrecht – SSR

UniceflaanOnze centraal gelegen cursuslocatie aan de Uniceflaan in Utrecht is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op vertoon van uw legitimatie kunt u zich melden bij de receptie. U ontvangt u hier een toegangspas en wordt doorverwezen naar de cursusruimte.

Cursuslocatie SSR Utrecht

Studiecentrum Rechtspleging
Uniceflaan 1
3527 WX Utrecht
T: 088 – 361 3212

Routebeschrijving

Plan uw route met Google Maps of 9292 of volg onderstaande aanwijzigingen.

Met het openbaar vervoer

Vanaf NS station Utrecht Centraal

Stadsbus 7 richting Kanaleneiland Zuid. Stap uit bij halte Overste den Oudenlaan. Loop de Uniceflaan in. De hoofdingang bevindt zich aan het einde van de laan aan uw rechterhand.

Lopend

Vanaf NS station Utrecht Centraal

De SSR cursuslocatie aan de Uniceflaan is gelegen op circa vijftien minuten loopafstand van het NS station Utrecht Centraal. De looproute is als volgt:

  • Verlaat station aan Jaarbeurszijde,
  • Steek Jaarbeursplein over,
  • Sla rechtsaf naar de Croeselaan,
  • Flauwe bocht naar links om op de Croeselaan te blijven,
  • Sla linksaf naar de Graadt van Roggenweg,
  • Volg de sneltramlijn, passeer de brug over het kanaal en de Overste den
    Oudenlaan,
  • Ga achter het Shell benzinestation linksaf,
  • U staat voor de hoofdingang.

Met de auto

SSR adviseert gebruik te maken van het openbaar vervoer. Parkeren is overal betaald en slechts zeer beperkt mogelijk bij SSR. De aanvraag van een parkeerplaats uitsluitend mogelijk per mail aan:
balieutrecht@ssr.nl.

Den Haag – Rotterdam – Arnhem (A12)

Verlaat A12 bij afslag 17 (Jaarbeurs) richting centrum. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, richting Jaarbeurs. Op de volgende rotonde opnieuw rechtdoor tot de verkeerslichten waar u linksaf de Overste den Oudenlaan inslaat. Bij het volgende verkeerslicht slaat u linksaf de Admiraal Helfrichlaan in. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts. U arriveert op de Uniceflaan waar u aan het einde de hoofdingang aantreft aan uw rechterhand.

Amsterdam – Den Bosch (A2)

Verlaat de A2 bij afslag 8 (Utrecht/Jaarbeurs) richting centrum. Na de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal neemt u de fly over rechtdoor en volgt u de sneltramlijn. Na het Shell benzinestation slaat u direct rechtsaf de Overste den Oudenlaan in. Bij de eerste kruising slaat u rechtsaf de Admiraal Helfrichlaan in. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts. U arriveert op de Uniceflaan waar u de hoofdingang aantreft aan het einde van de laan aan uw rechterhand.