Aanbod cybercrime – SSR

Cybercrime-aanbod vernieuwd en uitgebreid

De samenleving digitaliseert steeds verder. Dat raakt uiteraard ook het terrein van strafrecht en strafvordering. Kennis over cybercrime is daarom geen overbodige luxe meer. Het verdient een vaste plek in de gereedschapskist van elke strafrechtelijk georiënteerde professional.

Het vergt veel van u als professional om op de hoogte te blijven want de technische en juridische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Ondersteuning mag daarom niet ontbreken.

Schematisch overzicht opleidingsaanbod

In nauwe samenwerking met het Kenniscentrum Cybercrime van de Rechtspraak heeft SSR om die reden het cursusaanbod Cybercrime ingrijpend vernieuwd en uitgebreid. Onder deze schematische weergave van het cybercrime-aanbod kunt u per titel doorklikken naar de cursuspagina van de verschillende titels.

Introductie cybercrime

Informatie en opsporing

Diverse onderwerpen

Wat is er nog meer?

Het Kenniscentrum Cybercrime verzamelt, beheert en verspreidt kennis en informatie met betrekking tot cybercrime, digitale opsporing en digitaal bewijs. Op de website van het Kenniscentrum vindt u: nieuwsbrieven, kennispagina’s, publicaties (bijvoorbeeld over digitale kinderporno het e-book ‘Art. 240b Sr’) en een helpdesk-functie.

U staat er dus niet alleen voor. Samen zorgen wij ervoor dat u opgewassen bent tegen de digitale uitdagingen in uw zaken!