Caroline Bun en Maurice Hirschhaut – SSR

Bevrijdende coaching

Caroline en Maurice BunAls het op je werk, om wat voor reden dan ook, niet lekker loopt, is het een hele kunst om je staande te houden met al je gedachten en emoties. Daarom is het niet vreemd dat je soms behoefte hebt aan hulp in de vorm van diepgaande coaching.

Wat het ook is dat je tegenkomt in je zelf, onze sessies geven je helderheid, verlichting en houvast. We helpen je om rust te krijgen in je hoofd en op een gezonde manier met je emoties om te gaan. Als je toe bent aan échte verandering dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze wonderlijke en effectieve werkwijze helpt je om je weer goed en compleet te voelen. Niet helpende gedachten en patronen worden doorbroken, mentale en emotionele blokkades worden opgelost. Je zelfkennis wordt vergroot, zodat je in ontspannenheid jezelf kunt zijn. Zo wordt het gemakkelijk om naar tevredenheid te functioneren en uit jezelf te halen wat er in zit.

We hebben een diepwerkende aanpak waardoor dat waar je voorheen mee worstelde, verdwijnt. We reiken je een manier van omgaan met je emoties aan die je iedere dag helpt in je leven. Hierdoor kun je op je gevoel vertrouwen, waar je de rest van je leven van profiteert.

Onze sessies hebben een diepgaand effect zonder dat we het zwaar maken of in je verleden hoeven te graven; het geeft je een nieuwe kijk op jezelf en hoe je in je leven en werk kunt staan.

In onze sessies maken we veelal gebruik van Maurice zijn eigen muziek. 

Wij, Caroline Bun en Maurice Hirschhaut, geven de sessies samen vanuit onze praktijk in Bussum. Caroline, voorheen advocaat en bedrijfsjurist en sinds 2006 coach. Opleidingen gevolgd in binnen en buitenland en aangesloten bij diverse beroepsverenigingen. Maurice, muzikant, voorheen communicatiestrateeg, regisseur en levenskunstenaar. Beslist geen ‘must’, maar heb je iets met spiritualiteit ook dan zit je bij ons goed. Meer info: https://cbcoaching.nl