Fransje Thio – SSR

“Word wie je bent”

Fransje Thio, trainer, coach, adviseur Zilver organisatieadvies, coach SSRAl ruim 20 jaar heeft Fransje Thio ervaring in het begeleiden en ontwikkelen van mensen. Zij verstaat de kunst om mensen in beweging te laten komen en blijven. Het verzilveren van talenten is haar leidraad. Als trainer, coach, adviseur en opleider ondersteunt zij het persoonlijke en professionele ontwikkelproces van mensen. Altijd op maat en met aandacht voor de organisatorische context, want ieders verhaal is uniek.

Haar aanpak kenmerkt zich door de complete blik die zij heeft. Zij combineert wetenschappelijke beproefde methodes ZKM® en AEM Cube®, management- en communicatiemodellen, Voice Dialogue en (energetisch) lichaamswerk. Vanuit dit brede aanbod zoekt zij de diepgang en verbinding die nodig is om uw resultaten te bereiken.

Met haar respectvolle, enthousiaste en doortastende aanpak stimuleert ze de (her)ontdekking van uw kwaliteiten en bronnen om van daaruit de concrete oplossingen te vinden op uw vragen. Met gerichte opdrachten doet u nieuwe ervaringen op die  te implementeren. En zo weer een nieuwe impuls en richting te geven aan uw (werk)leven.

Zij richt zich op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, professionalisering, loopbaanvragen en (innerlijk) leiderschap. Ze maakt complexe vragen inzichtelijk, concreet en hanteerbaar vanuit haar mensgerichte achtergrond. Ze begeleidt directie, management en professionals en heeft ruime ervaring binnen de rechterlijke macht, SSR, advocatuur en in profit en non profit organisaties.

Achtergrond Fransje Thio

Sinds 1990 voert Fransje (1967) haar eigen praktijk als coach, trainer, opleider en adviseur. Zij is opleidingskundige (UvA) en gekwalificeerd in de ZKM®, AEM cube® enVoice Dialogue. Als docent en supervisor werkt zij aan de ZKM®Reflection& Action opleiding. Ze heeft langdurige samenwerkingsverbanden met Smilde Communicatietrainingen en het Dialogical Coaching netwerk.

Coachingstraject

De duur, intensiteit en de focus van een coachingstraject is afhankelijk van uw vraagstuk. Tijdens het intakegesprek onderzoeken we uw vraag, uw (werk)context, het resultaat dat u wilt bereiken en onze mogelijke samenwerking om hieraan te werken. Op basis hiervan krijgt u een coachingstraject op maat gemaakt voor u. Fransje Thio ontvangt haar cliënten doorgaans in haar praktijkruimte in ’s-Hertogenbosch.

www.zilverorganisatieadvies.nl