Ilse Heikoop – SSR

“Voor inspireren en regisseren van persoonlijke ontwikkeling en moedig leiderschap mag je mij altijd wakker maken”

portret Ilse Heikoop, coach SSRMijn naam is Ilse Heikoop: mensen en organisaties in beweging brengen, samen de toekomst vormgeven en inspireren: daar ligt mijn kracht. Als organisatiepsycholoog en sparringpartner voor bestuurders, leidinggevenden en professionals werk ik op het snijvlak van individuele- en organisatieontwikkeling.  Ik vind het een uitdaging om mensen en organisaties te begeleiden bij het vinden van nieuwe richtingen. Het is mijn overtuiging dat veranderingen gaan over het in beweging brengen van mensen. Ik werk aan vraagstukken rond persoonlijke ontwikkeling, samenwerking, moedig leiderschap en transformatie.

Achtergrond Ilse Heikoop

Ik werkte als intern adviseur, gaf leiding aan professionals in diverse settings en sinds 2010 ben ik zelfstandig ondernemer en oprichter van Motifade – bureau voor mens, team & organisatie.  Daarnaast ben ik actief als bestuurder van een aantal organisaties. Vanaf 1996 ben ik al bezig met het coachen van medewerkers en teams. Naast mijn studie psychologie, volgde ik hiervoor coachopleidingen bij de Baak en de Vrije Universiteit. In beweging zijn en altijd doorgaan met mezelf ontwikkelen is een van mijn belangrijkste drijfveren. Ruimte, buiten zijn, vrijheid en paarden zorgen dat ik mij op kan laden en inspiratie op doe.

Coaching

In de coaching gaat het mij om een proces van bewustwording en de moed hebben om je talenten in te zetten. In de coaching vind ik het mooiste als je bij mensen ziet, dat ze opeens begrijpen waar het om draait en wat ze er zelf aan kunnen doen; welke talentent ze hebben en hoe ze deze kunnen inzetten. De duur en de focus van een traject is afhankelijk van jouw vraag. Doorgaans bestaan mijn coaching trajecten uit 5 tot 8 gesprekken. Een coaching traject start altijd met een vrijblijvend klikgesprek. Tijdens het gesprek verkennen we jouw coachvraag, kijken of er een klik is om samen te werken en onderzoeken we welk doel je wilt bereiken. Op basis hiervan zetten wij een coachingstraject uit passend bij jouw dromen, ambitie en doelen.

www.motifade.nl