Margreet Smilde – SSR

“Jezelf kennen, de baas zijn over jezelf, jezelf zijn.”

coach Margreet SmildeMijn ervaring in het begeleiden en coachen van mensen is rijp en rijk. De persoonlijke groei en professionele ontwikkeling van juridische beroepsbeoefenaren heeft al meer dan een kwart eeuw mijn bijzondere belangstelling. Ik ben nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag van een cliënt vanuit het besef dat elk leertraject start vanuit verlangen. Een verlangen naar innerlijke rust, zelfvertrouwen, lef, betere prestaties, gezonde relaties met de collegiale omgeving, plezier in het werk, etc.

Met dat verlangen gaan we in de coaching aan de slag. Door zelfkennis te verdiepen, belemmerende overtuigingen op te speuren en interactiepatronen te ontwarren. Mijn coachingsstijl typeren collegas en cliënten met de woorden: helder, sensitief, speels en diepgaand.

Werkwijze en Beroepscode

In een kennismakingsgesprek onderzoeken we jouw coachingsvragen, verkennen we de doelen die je met coaching wilt bereiken en bepalen we of mijn coachingsstijl daarop aansluit. Als je besluit om een traject te starten, maken we heldere afspraken over de frequentie, duur, kosten en locatie. Ik weet mij gebonden aan de ethische code van het Nederlands Instituut van Psychologen.

Achtergrond Margreet Smilde

Ik ben registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie, afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en gekwalificeerd in Voice Dialogue, Transactionele Analyse en Krachtgericht Coachen. Onder de naam Smilde Communicatie Trainingen, specialiseerde ik mij in training en coaching van juridische beroepsbeoefenaren. Mijn kennis van de cultuur van de rechtspraak en de inhoud van het juridische werk ervaren mijn cliënten als een pre.

Mijn praktijk is gevestigd in het pittoreske Niehove, een eeuwenoud wierdendorp in Groningen.

ww.smildecommunicatietrainingen.nl