Nicoline Becker – SSR

“Natuurlijk Leiderschap”

Nicoline BeckerDoelgroep

Professionals die krachtiger in hun rol willen staan. Dit kan zich onder meer uiten in de wens naar effectiever functioneren, moeitelozer functioneren, meer rust, meer zelfvertrouwen, meer impact, betere balans etc.

Profiel

Begeleiding in natuurlijk leiderschap. Ik weet mensen goed en snel bij zichzelf te krijgen en van daaruit een krachtig functioneren op te bouwen. Mijn stijl van begeleiden is helder, prikkelend en betrokken.

“Nicoline was voor mij een zeer goede coach. Zij paste precies bij de vraag (effectiever leidinggeven) die ik had. Als ik haar zou typeren zou ik haar een ‘gevoelscoach’ noemen. Ze is in staat om je dichterbij jezelf te brengen. Dat klinkt heel “zweverig”, maar ze maakt het juist concreet en tastbaar.” (Leidinggevende Robeco)

“Doelgericht, geen poespas, zeer aanmoedigend en rakend in de manier waarop je mijn zelfvertrouwen hebt weten te vergroten.” (Leidinggevende Rechtbank)

the perfectionist scalePerfectionisme

De laatste jaren heb ik mij bekwaamd in het onderwerp perfectionisme. Middels een specifieke methodiek begeleid ik professionals om zich van dit stresserende patroon van continue ‘moeten’ te ontdoen.

 

Achtergrond

Mijn achtergrond ligt in het bedrijfsleven waar ik 12 jaar stevige leidinggevende posities heb ingenomen. Steeds sterker verschoof de interesse naar de menselijke kant van het leidinggeven hetgeen leidde tot diverse coachopleidingen en uiteindelijk de oprichting van Lava Coaching, mijn eigen coaching praktijk (sinds 2006). Ik ben leiderschapscoach voor onder meer de Rechterlijke organisatie, Dienst Justitiële Instellingen, Unilever, Robeco, Loyens Loeff, MetrixLab, TU Delft, Havensteder en het Havenbedrijf.

lavacoaching.nl