Nicoline Becker – SSR

“Natuurlijk Leiderschap  – bevrijding van perfectionisme”

Nicoline BeckerDoelgroep

Professionals die krachtiger en moeitelozer in hun rol willen staan. Dit uit zich onder meer in de wens naar effectiever functioneren, meer rust, meer zelfvertrouwen, meer impact of een betere balans.

Olifanten

Profiel

Begeleiding in natuurlijk leiderschap met een specialisme in bevrijding van perfectionisme. Ik weet mensen goed en snel bij zichzelf te brengen en van daaruit een krachtig functioneren op te bouwen.

“Als ik haar zou typeren zou ik haar een ‘gevoelscoach’ noemen. Ze is in staat om je dichterbij jezelf te brengen. Dat klinkt heel “zweverig”, maar ze maakt het juist concreet en tastbaar.” (Rechter)

“Doelgericht, geen poespas, zeer aanmoedigend en rakend in de manier waarop je mijn zelfvertrouwen hebt weten te vergroten.” (Leidinggevende Rechtbank)

Perfectionisme

Een belangrijk thema binnen mijn coaching is perfectionisme, het stresserende patroon van continue ‘moeten’ en het gevoel van binnen dat het zelden goed genoeg is en het altijd beter kan. Middels de effectieve OCP-methodiek (ontwikkelingsgericht coachen van perfectionisme) begeleid ik naar vruchtbare bevrijding hiervan.

the perfectionist scale

 

 

 

 

 

 

Ervaring

Sinds 2008 ben ik leiderschapscoach binnen de rechterlijke macht en begeleid ik intervisies van rechters in opleiding. Daarnaast geef ik workshops perfectionisme samen met senior rechter Hanke Bootsma.

Lava Coaching is verder duurzaam actief in leiderschap coaching voor onder meer de TU Delft, Robeco, Loyens Loeff, MetrixLab, Unilever en het Havenbedrijf.

lavacoaching.nl