Fineke van Leusen – SSR

Fineke van LeusenMijn missie is: jou te laten floreren!

Ik ben Fineke van Leusen en heb ruim 25 jaar in het notariaat gewerkt, waarvan bijna 16 jaar als notaris en mediator met een eigen kantoor. Ik had alles wat mijn hart begeerde, maar raakte burn-out. Ik heb het roer omgegooid en ben gestopt als notaris omdat ik werk wil doen waar ik mensen ten diepste mee kan helpen. Ik heb nu al jaren mijn eigen bedrijf als executive coach (PCC- ICF gecertificeerd), trainer, intervisiebegeleider & mediator onder de naam: Bewust Aan Zet. Omdat ik mijn missie wil volgen: juristen en andere high professionals persoonlijk én professioneel laten floreren. Nog elke dag ben ik blij met deze keuze en krijg ik energie van wat ik doe! Dat wens ik jou ook toe. Bewust aan Zet staat voor het maken van bewuste keuzes, zodat je met plezier, vol energie en zelfvertrouwen de uitdagingen en dilemma’s die je tegenkomt aan kunt gaan.

Goed in je vak zijn is niet voldoende

Ik weet nu én heb ervaren, dat vakinhoudelijk kennis niet voldoende is om te floreren. Ik ben ervan overtuigd dat persoonlijke- én professionele ontwikkeling daar ook bij horen. Dat vraagt dat je durft te kijken naar jezelf. Waarom doe je zoals je doet, waarom reageer je altijd op een bepaalde manier, waarom lukt het (soms) niet om voor jezelf te kiezen en is de balans zoek? Heb jij de moed om deze ontdekkingsreis naar jezelf te maken?

Wil jij ook:

  • goed in je vel zitten en de regie pakken?
  • weten wat de volgende stap is (in je loopbaan)?
  • vol energie en met plezier je werk doen?
  • balans kennen tussen werk & privé?
  • jezelf en je talenten ontwikkelen?
  • je dromen waar maken?

Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak voor een intake gesprek. We kunnen dan samen onderzoeken wat jij anders wilt, waarom en wat daarvoor nodig is. Door mijn juridische achtergrond kan ik snel tot de kern komen. Vaak zijn 4-6 gesprekken voldoende om het inzicht in jezelf te vergroten, zodat je bewuste stappen kunt zetten in de door jou gewenste richting.

Interesses

Naast mijn gezin maak ik graag tijd voor mijn vrienden en de leuke dingen in het leven: hardlopen, koken, lezen, wandelen en muziek maken als altviolist in een symfonieorkest in Amsterdam.

Meer informatie is te vinden op: www.bewustaanzet.nl