Fineke van Leusen – SSR

‘Je leeft maar één keer, geniet ervan!’

Korte biografieFineke van Leusen

Sinds 1 januari 2016 heb ik een eigen coach, training & consultancy bedrijf  onder de naam Bewust aan Zet. Daarvoor ben ik ruim 15 jaar notaris geweest en heb ik samen met een compagnon een eigen kantoor gerund. In 2015 heb ik het roer om gegooid, de stress vaarwel gezegd en ervoor gekozen om het werk te gaan doen waar ik me echt goed bij voel en waar ik mensen ten diepste mee kan helpen. Ik doe dat als (team)coach, trainer en ik verzorg mediation- en intervisiegesprekken.

Profiel

Ik werk ontzettend graag met mensen, en help hen graag verder bij hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen omschrijven mij als: helder, doortastend, vriendelijk, precies, warm, vertrouwenwekkend.

Drive

Ik vind het erg belangrijk dat je goed in je vel zit omdat dat weerslag heeft op alles wat je doet. Werk speelt daarbij vaak een belangrijke rol. Veel mensen houden te veel ballen in de lucht… Je bent je er meestal niet van bewust dat iets in jouw leven niet helemaal klopt en misschien heb je (vage) lichamelijke klachten. Ik ga met jou op zoek naar de balans tussen werk en privéleven, persoonlijke ontwikkeling en levenszin. Ik help je weer om doelen te stellen. Waar wil je naar toe? Wat is daar voornodig? Durf je te dromen? Ben je bewust aan zet?… Werk/ opleidingen Ik ruim 27 jaar in het notariaat gewerkt. In deze periode heb ik de opleiding tot mediator afgerond. In 2015 heb ik mijn coachtraining gevolgd bij The MMS Worldwide Institute BV. Daar heb ik ook een masterclass Train the trainer Programma afgerond. Ik ben MBTI professional en heb de training: de MBTI & Teamontwikkeling gevolgd. Vanaf januari 2016 ben ik geregistreerd intervisiebegeleider.

Interesses

Naast mijn gezin maak ik graag tijd voor mijn vrienden en de leuke dingen in het leven: hardlopen, koken, lezen, wandelen, yoga en muziek maken als altviolist in een symfonieorkest in Amsterdam.

Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website: www.bewustaanzet.nl