Marleen Haakma – SSR

“Om anderen te leren veranderen moet je zelf durven te veranderen”

Marleen HaakmaMarleen Haakma is een energieke coach die de coachee letterlijk en figuurlijk in beweging brengt. Zij ziet coachen als een leerproces dat leidt tot de door jou gewenste (gedrags) verandering. Concreet ervaren, reflecteren, ontdekken en experimenteren komen terug in haar aanpak. Dit betekent dat je tijdens een coachbijeenkomst niet alleen aan het praten bent, je gaat ook aan de slag met oefeningen en opdrachten. Daarbij heeft Marleen oog voor de manier waarop de stappen die je zet gedurende het coachproces in het dagelijks leven en werk een plek krijgen.

Werkwijze Marleen Haakma

Elk coachtraject begint met het verkennen van jouw leervraag. Marleen helpt jou om je vraag  zo concreet mogelijk te maken zodat je weet waar je naar toe werkt. Na afloop van het coachtraject – dat gemiddeld uit 5 coachmomenten bestaat – wordt stilgestaan bij het resultaat en de stappen die jij hebt gezet om daar te komen.

Vragen waarvoor je bij Marleen terecht kunt:

  • Loopbaan: “ik wil iets anders, maar weet niet precies wat”, “ik wil mij oriënteren op een nieuwe stap, hoe kies ik daarin richting?
  • Vitaliteit: “hoe krijg ik meer balans”, “ik voel me uitgeblust, hoe krijg ik meer energie” “ik word geleefd, hoe krijg ik weer de regie?”

Marleen coacht met aandacht, warmte en humor. Ze werkt oplossingsgericht en gaat met jou op zoek naar de eerste stap in de door jou gewenste verandering.

Over Marleen

Marleen Haakma is geboren in Amsterdam (1970) en studeerde Bedrijfskunde aan de VU in Amsterdam. Na ruim 10 jaar als extern HR-consultant te hebben gewerkt, heeft Marleen de overstap naar de rechtspraak gemaakt en daar op het terrein van HR/MD verschillende rollen vervuld, zowel landelijk als lokaal.  Marleen is eigenaar van Run-Move-Change, waarin zij als trainer en coach mensen en organisaties in beweging brengt door een combinatie van fysieke beweging, beweging in gedrag en verandering in de context.