Margo van Eijck – SSR

“Ken Uzelf”

Margo van EijckEen van de belangrijkste uitgangspunten van mijn werk is de klassiek Oudgriekse uitspraak

“Ken Uzelf”: weten hoe je in elkaar zit, welke drijfveren leidend zijn in je werk en leven, en hoe je geneigd bent te reageren op situaties. Vaak onbewust en effectief, maar ook vaak ineffectief omdat ingesleten patronen niet voor alle situaties de juiste oplossing zijn.

In mijn werk als coach besteed ik daarom aandacht aan het ontwikkelpad dat je in je werk en leven doorlopen hebt. Afhankelijk van de vraag en het doel van het traject, komen daarbij bijvoorbeeld de volgende thema’s aan de orde:

  • Autoriteit: Hoe kan ik mijn natuurlijke autoriteit (als leidinggevende of professional) nog meer waarmaken in het contact met anderen? Hoe blijf ik mezelf? Wat is mijn werking?
  • Leiderschap: Hoe geef ik richting of focus en faciliteer ik ontwikkeling en groei?
  • Bezieling en inspiratie: Wat zijn mijn bronnen? Hoe blijf ik anderen inspireren? Hoe blijf ik vitaal? Hoe ga ik om met werkdruk?
  • Leeftijd en loopbaan: Waar sta ik nu? Wat is er aan de orde? Hoe ziet een volgende stap eruit?

Wat mensen over mij als coach zeggen: helder, vakvrouw, alert, betrokken, prettig, begeleiding op natuurlijke wijze, stelt de goede vragen, brengt rust, geeft ruimte, fijne en warme coach.

Achtergrond

Mijn werkterrein is het leren en ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Sinds 2005 ben ik zelfstandig ondernemer, eerder werkte ik als directeur HR en in verschillende management functies. Tijdens mijn loopbaan heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van o.a. de integrale psychologie, transformatiecoaching, systemisch werk, groepsdynamica en veranderkunde. Ik heb oorspronkelijk Engels gestudeerd aan de Universiteit Nijmegen. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches NOBCO.

Traject

Een coachtraject start met een (kosteloos) kennismakingsgesprek. Daarin onderzoeken we de coachvraag en mogelijke aanpak en kijken we of het klikt. Een coachtraject bestaat doorgaans uit vijf gesprekken van ongeveer anderhalf uur, eens per drie weken.

http://www.margovaneijck.nl/ of linkedin profiel