Willemijn Bijl – SSR

“Turn your wounds into wisdom”

Portret Willemijn Bijl, coach SSR Het thema ‘vrouwelijk leiderschap’ heb ik gemaakt tot mijn queeste en expertise. De vrouwelijk weg naar leiderschap loopt anders dan de mannelijke. Niet zozeer in uiterlijk, maar in innerlijk opzicht. Wie als vrouw de mannelijke weg bewandelt, raakt sneller uitgeput, verbitterd of wordt hard naar zichzelf en haar omgeving.

Door stil te staan, te luisteren en te leren thuiskomen bij jezelf, kan het innerlijk pad zich opnieuw ontvouwen. Een pad naar nieuwe energie, plezier en authenticiteit. Om dat te bereiken is het nodig om de diepte in te gaan, naar de lagen waar fricties ontstaan zijn. Niet alles is met het hoofd op te lossen en niet alles is te begrijpen met intelligentie.

In de coachingstrajecten die ik verzorg, raken we binnen korte tijd aan de essentie. Vanuit die kern brengen we een duurzame beweging tot stand op het professionele en vaak tevens op het persoonlijke vlak. Kennis mag zakken en wijsheid worden.

Achtergrond Willemijn Bijl

Willemijn Bijl is religiewetenschapper, coach en systeemwerker. Zij heeft zich via verschillende opleidingen gespecialiseerd in lichaamswerk, dans en rituelen. Haar eigenwijsheid zorgt voor een sprankelende ontmoeting waarin de cliënt wordt uitgenodigd buiten bestaande kaders te treden om te worden wie ze is.

Willemijn is als vaste coach verbonden aan adviesbureau Twynstra & Gudde en heeft o.a. trajecten verzorgd voor de Landelijke Politie.

Coachingstraject

Het Alignment traject is een coachingsprogramma dat is toegesneden op het drukke bestaan van vrouwelijke professionals. Het is bedoeld voor vrouwen die ‘tegen de klippen op werken’ maar het gevoel hebben er nooit te komen. En voor diegenen die in de ‘vechtstand’ staan. Het traject is gemaakt voor vrouwen die zich herkennen in bovenstaande en nieuwsgierig zijn naar een andere manier van werken.

In een reeks van ongeveer zeven bijeenkomsten brengen we via verschillende methoden blokkerende patronen en overtuigingen aan het licht. De coachvraag die geformuleerd wordt in het intakegesprek dient als leidraad. Het doel, naast de coachvraag, is om thuis te komen bij jezelf.

www.eanna.nl