Petra van Gans – SSR

“Het beste uit jezelf halen, door bewust te worden. Ik vind het een uitdaging om mensen bewust te maken en samen op zoek te gaan naar krachtbronnen.”

Ik begeleid mensen die een volgende stap in hun loopbaan willen zetten maar niet weten welke stap of hoe ze dat moeten doen. Vragen die hierbij horen zijn: hoe authentiek ben je? Doe je wat werkelijk bij je past? Heb je plezier in je werk?

Ik zie het als mijn missie om anderen te helpen om hun persoonlijke kracht te vinden, door de weg vrij te maken tussen hart en hoofd. De verbinding die ontstaat maakt het mogelijk keuzes te maken die goed voelen èn uitvoerbaar zijn. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige verlies ik het belang van de organisatie niet uit het oog.

Werkwijze Petra van Gans

Ik ben resultaatgericht en heb een persoonlijke aanpak. Met deze combinatie zorg ik ervoor dat er daadwerkelijke gedragsverandering plaatsvindt. Dat doe ik in gesprek met de coachee, met oefeningen, wandelend, via e-coaching of een combinatie hiervan.

Kernwaarden die bij me passen zijn: integer, betrouwbaar, enthousiast, gedreven, vasthoudend, in verbinding, rustig, flexibel en duidelijk.

Ik heb ervaring binnen de rechtspraak. Ik werkte 15 jaar bij de rechtbank Rotterdam, waarvan 11 jaar als Hoofd Bedrijfsvoering. Ik maakte deel uit van de interne coachpool van de SSR en de coachpool van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Ik heb coachees begeleid van verschillende rechtbanken en hoven, de RvdK, de IND, het NCTV en het kerndepartement van het Minsterie van Justitie en veiligheid.

www.sentierocoaching.nl