Marnix van Abbe – SSR

“Coaching is een ontdekkingsreis. Je ontdekt dat je verrassend meer invloed kunt hebben op je eigen leven dan je denkt, door kwaliteiten in jezelf te ontwikkelen die tot nu toe nog minder aan bod kwamen.”

Marnix van Abbe

Marnix is een ervaren, snel denkende en resultaatgerichte coach die werkt vanuit een persoonlijke betrokkenheid en sterk commitment. Tegelijkertijd beschikt hij over een strategische visie en geeft hij inzicht door je vanaf een afstand naar dingen te laten kijken. Door zijn ervaring als management consultant, partner in een maatschap en als vader heeft hij een enorme ervaring in het omgaan met lastige (zakelijke) situaties.

Marnix studeerde aan de TU Delft onder meer Cybernetica en Industriële Organisatie en volgde de postdoctorale opleiding van de Stichting Interacademiale Opleiding in de Organisatiekunde.
Hij werkte 32 jaar als management consultant bij Ernst & Young Consulting. Als partner gaf hij leiding aan 150 consultants. Sinds 2005 werkt hij als persoonlijke coach.
Marnix is eigenaar: Van Abbe ZKM Coaching en werkt tevens met 6 andere ZKM coaches vanuit het Dialogical Coaching Netwerk (DCn).
DCn is door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstelling. Voor een ZKM coaching traject ontvangen advocaten opleidingspunten. Je kunt tussen de 11 en maximaal 20 punten PO toegekend krijgen. Het traject wordt aan de hand van je doelstellingen op maat gemaakt. Je persoonlijke vragen, dilemma’s en wensen vormen het vertrekpunt.

Je kunt bij mij terecht bijvoorbeeld als:

  • je in een nieuwe rol of functie komt
  • je vindt dat je carrière niet snel genoeg gaat
  • je je functioneren wilt verbeteren
  • je carrière stagneert
  • je een gebrek aan energie voelt

Kwaliteiten die je versterkt via een coaching traject:

  • succesvoller functioneren en communiceren
  • beter samenwerken en leidinggeven
  • effectief invloed uitoefenen op je carrière
  • de balans tussen werk en privé verbeteren
  • functioneren als executive

Sinds 2005 heb ik gemiddeld 12 cliënten per jaar begeleid in hun coaching traject. Cliënten uit de rechterlijke macht, de advocatuur, het openbaar ministerie, de overheid en het bedrijfsleven. Zij hebben ervaren dat ze zich zakelijk en privé sterker kunnen ontwikkelen.
Cliënten beoordelen de effectiviteit van ZKM coaching met 7,7 gemiddeld, de algemene tevredenheid van cliënten is 8.6. Bron: Het evaluatiesysteem van de ZKM vereniging.
Geïnteresseerd? Neem contact op voor een oriënterend gesprek. Meer informatie via:

Van Abbe ZKM Coaching

Dialogical Coaching Netwerk (DCn)