Nicole van Alder – SSR

‘Iedereen verdient het om zichzelf te kunnen zijn om met optimisme en overtuiging het beste uit zichzelf te halen!

Ik ben Nicole en richt mij als coach op mensen met vraagstukken op het gebied van persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Denk daarbij aan het vergroten van zelfkennis, weerbaarheid, zelfvertrouwen; het controleren van stress, opbouwen na burn-out; leren juiste keuzes maken; het terugvinden van (werk)plezier.

Ik volgde de Post-HBO Registeropleiding tot coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Op beide gebieden kan ik de hulpvragen analyseren, een passend coachtraject samenstellen en uitvoeren. Ik ken mijn eigen deskundigheid en weet hoe ik mijn vakgebied moet begrenzen. Met de aansluitende opleiding tot Register Wandelcoach® heb ik mijn professionele kwaliteiten als wandelcoach naar een hoog deskundigheids- en kwaliteitsniveau gebracht.

Werkwijze

Met mijn rustige, open en betrokken houding en mijn natuurlijke stijl van coachen, zet ik je letterlijk in beweging. Fysiek in beweging brengt rust in het hoofd en lichaam. Met rust in het hoofd creëer je meer geestelijke ruimte om kwalitatief goede keuzes te maken.

Het coachtraject start altijd met een kennismaking en stem ik met jou het traject af passend op jouw coachvraag.

‘Zorg beter voor jezelf en zet jouw stap naar energie en plezier!’

Achtergrond

Ik werkte 21 jaar in diverse functies binnen het Openbaar Ministerie. Ik ben daardoor bekend met de dynamiek van de rechterlijke organisaties. Binnen de Coachpool van Justitie en Veiligheid én de Coachpool SSR coachte ik individuele medewerkers met vraagstukken gericht op professionele en persoonlijke groei.

‘Wandel je spanning er uit en krijg ruimte voor wat er voor jou toe doet!’

Kijk voor meer informatie op https://stapindejuisterichting.nl/

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/stapindejuisterichting/