Elisabeth de Bruijn – SSR

“Je hoeft niet iets te worden. Maar slechts te weten wie je bent”

Elisabeth de Bruijn coach, voorheen rechter en advocaatMijn naam is Elisabeth de Bruijn en voor mij gaat coaching vooral over om je bewuster te worden van wie je eigenlijk bent. En daarbij je bewust te zijn of te worden van je eigen overtuigingen, aanpassingen en patronen.

Aan de hand van jouw coachvraag onderzoeken we samen waar belemmerende overtuigingen/patronen vandaan komen, zodat je uiteindelijk die achter je kunt laten. Als geschenk blijft dan over je authentieke ‘ik’, met alle potentie en creativiteit die daarin besloten ligt en in overvloed aanwezig is.

‘Jezelf kennen’ heeft een enorme meerwaarde en ‘de weg naar binnen’ kan verassende elementen opleveren. Als je jezelf onderzoekt kun je je eigen en pure kwaliteiten tegenkomen die het leven een stuk aangenamer en eenvoudiger maken. Als coach gun ik het iedereen om dit in zichzelf te ontdekken.

Mijn benadering is vooral gevoelsmatig. Belangrijke woorden en waarden zijn: authenticiteit, verantwoordelijkheid, (zelf)vertrouwen en (zelf)compassie, vrijheid en respect. En bovenal: veel liefde en aandacht, juist voor jezelf.

“Ik zie het leven als een leerschool. Waarin jij jouw eigen weg mag gaan. Met vallen en weer wat wijzer opstaan.”

Achtergrond Elisabeth de Bruijn

Ik ben advocaat en rechter (bij de rechtbank Breda) geweest. In mijn periode als rechter heb veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling. Ik merkte in toenemende mate dat mijn hart vooral ligt in het inspireren van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik verheug mij om, door middel van coaching, een steentje te kunnen bijdragen aan de verhoging van het welzijn van medewerkers binnen de rechtspraak!

http://www.silencioso.nl/