Inge Meyer – SSR

“Nieuwsgierig naar nieuwe ideeën en ontwikkelingen, ben ik voortdurend in beweging, op zoek naar dat wat werkt”

Inge Meyer, ontwikkelings- en organisatiepsycholoog, coach SSRMijn naam is Inge Meyer, als ontwikkelings- en organisatiepsycholoog werk ik op het snijvlak van mens en organisatie, met oog voor de privé sfeer, sinds 1999 vanuit mijn eigen onderneming.

Wat mij fascineert is de vraag wat mensen drijft, waar ze blij van worden, hoe zij hun kwaliteiten optimaal kunnen inzetten en binnen welke context deze het best tot hun recht komen.

Coaching door Inge Meyer

Mijn aanpak als coach is resultaatgericht met ruimte voor diepgang. Jouw situatie, jouw vragen en de doelen die jij wilt bereiken vormen de leidraad in het coachproces. Een coachtraject kan leiden tot meer (zelf)inzicht, beter zelfleiderschap, vergroten van je veerkracht en meer plezier in je werk. (Loopbaan)coaching geeft richting aan je werk en leven. Op concreet niveau leer en ervaar je dat het anders kan.

Wat mensen over mij als coach zeggen: Professioneel, deskundig, warm, scherp. Prettig in het contact, to the point, goede balans tussen luisteren, vragen stellen en spiegelen.

Ervaringen binnen de rechtspraak

Mijn ervaringen met coachen binnen de rechtspraak zijn begonnen in 2002, toen ik startte met het coachen van teamleiders en sectorvoorzitters bij het vormgeven van hun leiderschap. Gaandeweg heb ik rechters en andere medewerkers binnen rechtbanken gecoacht op uiteenlopende vragen.

Ook heb ik in het verleden veel ontwikkelassessments gedaan voor leidinggevenden bij de rechtspraak. Tegenwoordig ben ik bij SSR één van de intervisiebegeleiders bij de RIO opleiding.

Professionele Ontwikkeling

Nieuwsgierig naar nieuwe ideeën en ontwikkelingen, ben ik voortdurend in beweging, op zoek naar dat wat werkt. Ik houd ervan om de nieuwste inzichten op mijn vakgebied bij te houden en toe te passen.

www.ingemeyer.nl