Janine Fischer – SSR

“Met mijn werkervaring als jurist kan ik me goed inleven in je drijfveren en datgene waar je tegenaan kunt lopen. In coachingstrajecten merk ik dat dit het proces van bewustwording en het zetten van stappen richting doel versnelt.”

Portret Janine Fischer, zelfstandig coach, coach SSRBij de rechtspraak werk je in een ambitieuze en veeleisende omgeving. Juristen zijn over het algemeen analytisch sterk en gaan nauwgezet, wellicht perfectionistisch, te werk. Tegelijkertijd moet in minder tijd vaak meer gedaan worden en is er geen tijd om steeds voor een 9 of 10 te gaan. Dagelijks heb je te maken met druk en verwachtingen van anderen, en … van jezelf. Het is de kunst om een goede balans te vinden tussen je ambitie enerzijds en het bewaken van je grenzen anderzijds.

Ik heb veel ervaring met coachvragen als:

  • hoe ga ik beter om met stress?
  • hoe kan ik minder last hebben van perfectionisme?
  • is dit wel de juiste functie voor mij?
  • hoe word ik doeltreffender in mijn communicatie?
  • hoe kom ik over op anderen?

Achtergrond Janine Fischer

Ik ben Janine Fischer, ik heb rechten gestudeerd en ben 16 jaar werkzaam geweest in de juridische wereld. Eerst als bedrijfsjurist bij NUON, daarna als procesjurist bij CNV en bij USG Legal. Vervolgens ben ik 10 jaar coach en leidinggevende geweest van 60 juristen bij USG Legal. Na een verdiepende coachopleiding heb ik me gevestigd als zelfstandig coach.

Werkwijze

Ik coach op doelgerichte en pragmatische, niet zweverige manier. Ik vind het belangrijk dat je in de praktijk snel effect kunt merken van de gesprekken. Mijn coaching en de oefeningen die ik afhankelijk van je coachdoel gebruik, zijn daarop gericht.

www.janinecoaching.nl