Wendy Hooghiem – SSR

“Benut de overvloed aan authentieke kracht die in jou aanwezig is”

Wendy HooghiemOver Wendy Hooghiem

Na de studie dramatherapie heb ik 10 jaar gewerkt als trainingsacteur voor leiderschap, persoonlijke effectiviteit, agressie- en communicatietraining en assessments voor bedrijven en overheden (zoals de SSR). Door mijn interesse en opgedane ervaring in het benutten van authentieke kracht gecombineerd met lichaamstaal, kwam mijn bedrijf Authentieke Kracht tot bloei.

Sinds 2018 begeleid ik onder andere; teamvoorzitters, secretarissen, opleiders, rechters en persrechters, in groepsverband en individueel. Daarnaast heb ik ervaring met leiders, professionele acteurs, binnen de zorg, de communicatiesector en de advocatuur.

Aanbod en aanpak

Het aanbod en de aanpak zijn persoonlijk en ervaringsgericht. Het gaat altijd over het benutten van de overvloed aan authentieke kracht die in jou aanwezig is, waardoor authenticiteit en lichaamstaal een eenheid vormen én elkaar kunnen versterken.

Van mij als begeleider kan je verwachten dat ik goed met je meeluister, meevoel en meekijk, mede naar de zaken die in eerste instantie minder zichtbaar zijn. We bouwen samen bruggen tussen de zaken die minder zichtbaar zijn (de onderstroom) en jouw bewustzijn. Hierdoor blijft niets vaag. Het aanbod wordt samengesteld vanuit mijn achtergrond in dramatherapie, theater, trainingsacteren, lichaamswerk, opstellingen, levensbeschouwing en Iyengar yoga.

Je bent van harte welkom met vragen over:

  • Het benutten van jouw authentieke kracht.
  • Wie je bent met wat je uitdraagt.
  • Het houden van een presentatie of uitspraak.
  • Het omgaan met uitdagende situaties en mensen.
  • De authentieke kracht van een team en de verbinding met elkaar.

Voor wie

De groepstrainingen en individuele sessies zijn verrijkend als je jouw authentieke kracht optimaal wilt ervaren. Het past goed als je buiten de geijkte paden nét een stap verder met jezelf wilt gaan. Klanten hebben vaak al eerder een communicatie,- (persoonlijk)leiderschaps,- presentatie of acteeropleiding of training gehad, maar dit is niet noodzakelijk.

Duur en plaats

Een individueel coachtraject bestaat meestal uit drie sessies en hebben een duur van gemiddeld twee uur. Na drie sessies kan je verlengen of jezelf een jaarlijkse opfrissessie geven. Ook is er de mogelijkheid om als leidinggevende een eenmalige authenticiteit en uitstraling sessie voor medewerkers aan te bieden. De sessies vinden op de locatie van de klant plaats.

Contact

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem hier gerust contact op. We maken dan een vrijblijvende belafspraak, waarin ik graag je wensen bespreek en je kunt kijken of deze individuele begeleiding bij je past. Meer informatie is te vinden op www.authentiekekracht.nl.