Erica van den Hoorn – SSR

Erica van den HoornAls je inzicht krijgt in je onbewuste drijfveren komt er ruimte en richting om je natuurlijke talenten te ontwikkelen.
Dit geeft rust en voldoening in je werkzame leven.

Het is mijn passie om jou in je kracht te zetten vanuit een innerlijk verlangen. Je bekend te maken met jouw competenties, sterktes en zwaktes, drijfveren, gedrag onder stress, of ‘schaduwkant’. Je handvatten mee te geven voor succesvol werken en leven.

Vanuit dit inzicht neem je eigenaarschap door je natuurlijke talenten in te zetten en je kwetsbare kracht (aangeleerde kwaliteiten) te laten voor wat het is. Je zult versteld staan hoeveel energie je dit oplevert.

Deze methode zet ik in bij individuele en teamtrajecten

Wie ben ik?

Ik ben een daadkrachtig mensen-mens. Gedreven in het vinden van mogelijkheden maar verlies daarbij het organisatiebelang niet uit het oog. Weet mensen met elkaar en met het werk in verbinding te brengen doordat ze zich gehoord voelen. Vanuit deze drijfveren ben ik buitengewoon geïnteresseerd in mensen en hun onderlinge interacties. Door mijn jaren lange ervaring als senior HR sparringpartner (coach en trainer) binnen de Rechtspraak heb ik feeling met het werkveld.

Werkwijze

In ca. 15 minuten vul je online jouw ODC®-meting in en bespreken deze in 1,5 uur. Je leert hoe het is opgebouwd, welke drijfveren (archetypen) onderscheiden worden en hoe ze in jouw leven doorwerken. Daarna volgen nog eens 5 coaching sessies van 1,5 tot 2 uur in een periode van 4 tot 6 maanden.

Vaak krijg ik terug dat mijn aanpak zoveel diepgang en zichtbaar effect heeft in korte tijd. Ik combineer dit met humor en luchtigheid en zet mezelf in als instrument.

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn website: http://www.debounderei.nl/