Heidi Logtens – SSR

Heidi Logtens‘Als ik jou zou volgen, waar ben jij dan over 5 jaar?’

De professionele en persoonlijke ontwikkeling van mensen is iets wat mij iedere dag weer fascineert en motiveert. Een groot deel van ons groeipad krijgt vorm binnen de context van werk. Werk heeft ons veel te bieden, denk maar aan verdieping in kennis en kunde, inkomen, sociale contacten, plezier en persoonlijke ontwikkeling. Tegelijkertijd betekent dit dat werk ons óók vraagt om tijd, toewijding en keuzes. Juist wanneer deze snijvlakken gaan knarsen, wordt het voor mij boeiend.

Als loopbaan- en executive coach begeleid ik anderen bij het vormgeven van hun loopbaan en ontwikkeling. Met mijn bureau ondersteun ik professionals, managers en organisaties om de ‘flow’ op gang te brengen en vast te houden rondom het vinden, verbinden en verzilveren van talenten en kwaliteiten. Op het gebied van mens-werkorganisatie coach ik op work & talent en life & balance.

Specialisatie

Ik werk veel met Young Professionals en Managers of Professionals in hun mid-career en ben gespecialiseerd in:

  • Loopbaan Coaching de nieuwe koers bepalen
  • Outplacement van werk naar werk
  •  Sollicitatietraining & Personal Branding van wens naar werk
  • Individuele coaching pas op de plaats of juist een boost?
  • OP KOERS! aanscherpen van focus en veerkracht

Op mijn website www.heidilogtens.nl vind je meer informatie over deze modules.

Werkwijze

Bij mijn wijze van coachen staat ‘regie pakken’ en ‘verantwoordelijkheid nemen’ centraal. Ik faciliteer en stimuleer jou in het ontwikkelen van je ‘zelfsturend vermogen’. Het doel is dat je na afloop van het programma in staat bent om zelfstandig en geïnspireerd de nodige stappen te zetten.

Als coach ben ik breed opgeleid in verschillende methoden en technieken. Per coachvraag, coachee en situatie, maak ik de afweging welk instrument effectief en duurzaam is. Trajecten zijn dus altijd maatwerk. Na een vrijblijvend intakegesprek maak ik graag een plan van aanpak.

Registratie en certificering

Vakmanschap, veerkracht, vitaliteit en veranderkracht zijn voor mij belangrijke ingrediënten voor een lang, gelukkig, werkend leven. Dit geldt voor mijn cliënten en opdrachtgevers, maar ook voor mijzelf. Daarom ben ik Register Loopbaancoach (RL) en werk ik volgens de gedragscode van het NOLOC. De belangrijkste kenmerken van deze gedragscode zijn een integere, zorgvuldige en onafhankelijke houding van de coach. Een vrijblijvende kennismaking, intake met coachee en (indien wenselijk) met de opdrachtgever, afstemming over de coachvraag en evaluaties zijn vanzelfsprekende uitgangspunten.

Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NOLOC en heb ik het ST!R keurmerk als Professioneel Begeleider. Voor mijn achtergrond en overige activiteiten verwijs ik je graag naar mijn LinkedIn-profiel www.linkedin.com/in/heidilogtens