Caroline Lasance – SSR

Caroline LasanceOntspannen reageren in lastige situaties, een gezonde werk-privé balans, een goede nachtrust, jezelf authentiek presenteren, je invloed vergroten in overleggen.… Vaak weet je wel wat je daarvoor moet doen, maar doe je niet wat je weet of is er een blinde vlek waar je aan voorbij gaat. Inzicht in wat je belemmert of wat je over het hoofd ziet vraagt om feedback van anderen en opmerkzaamheid van jezelf. Wat zijn voor jou triggers en wat gebeurt er net voordat je in de frustratie/boosheid of vermijding schiet? Wat ervaar je dan fysiek (spierspanning, ademhaling), welke gedachten komen op en welk gedrag vertoon je? Welke patronen heb je ontwikkeld en hoe creëer je weer ruimte voor een keuze in effectief gedrag?

Na een studie psychologie is Caroline sinds 1991 trainer/ coach en daarmee één van de eerste businesscoaches van Nederland. Wat haar drijft is persoonlijke ontwikkeling van haar coachees, maar ook van zichzelf. Ze is expert in:

  • Persoonlijke uitstraling en overtuigend overkomen
  • Veerkracht en vitaliteit
  • Slaapproblemen en handvatten om uitgerust de dag te beginnen
  • Aandachttraining om gewoontepatronen te doorbreken

Caroline Lasance is inmiddels 20 jaar zelfstandig en traint en coacht alle lagen van organisaties (profit en non-profit). Sinds 2011 werkt zij voor het OM en coacht zij met veel plezier officieren van justitie.

Coachees omschrijven haar steevast als bevlogen, betrokken en zeer resultaatgericht. Bezoek voor aanbevelingen haar Linkedin-profiel en bekijk haar website: http://www.kochenlasance.nl/

De coaching trajecten bestaan uit 5-8 bijeenkomsten. Tussen de coaching bijeenkomsten is er altijd (mail)contact om te horen hoe het gaat en of het lukt de voornemens in de praktijk te brengen.