Ellen Selderijk – SSR

Ellen SelderijkAls je snel wilt gaan, ga alleen.  Als je ver wilt gaan, ga dan samen.

Mijn passie is om teams te helpen bij het samen succesvol zijn en teamleden beter te laten worden in waar ze al goed in zijn.

In de afgelopen jaren heb ik zelf veel in teams gewerkt, maar ook leiding gegeven aan teams. Teams zijn uitdagend, boeiend en continu in beweging.  Als een team goed werkt heb je samen enorm veel plezier en kun je samen veel bereiken. Maar andersom, als een team niet functioneert dan ontstaat er veel gedoe en realiseer je niet wat je samen zou kunnen bereiken. Omdat ik teams nog beter wilde leren begrijpen en ben ik allerlei opleidingen gaan doen over groepsdynamica, interventiekunde, teamwork, teamcoaching, continu verbeteren in effectiviteit en intervisie.

Samen aan een resultaat werken vind ik iedere keer weer een uitdaging en het belangrijke is; het levert plezier op als het goed gaat en dat gun ik ieder team.

Naast teamcoaching begeleid ik groepen met intervisie. De manier om van elkaar te leren in de praktijk. Geweldig om te zien hoe je aan de hand van een werkvorm samen tot mooie inzichten kunt komen en ook advies krijgt hoe je bepaalde zaken anders zou kunnen aanpakken.

Intervisie werkt het beste als je dit doet aan de hand van een intervisie methode.

Mijn aanpak kenmerkt zich door scherp luisteren, reflecteren, vragen stellen en analyseren met een gezonde dosis humor en enthousiasme. Ik ben resultaatgericht en mijn manier van werken is transparant. Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe. Praktisch met diepgang als het nodig is.

Traject

Een teamtraject is maatwerk en afhankelijk van de vraag hoe lang het duurt. Het begint altijd met een kennismaking en deze is kosteloos.

Het bestaat uit de volgende fase

  1. Intake en vraagstelling teamcoaching
  2. Doelstelling bepalen van de teamcoaching
  3. Teamsessies vaststellen
  4. Evaluatie

Achtergrond

Ik ben geboren in Amsterdam (1964) en inmiddels met veel plezier al jaren wonende in Friesland. De afgelopen 20 jaar ben ik zelfstandig ondernemer. Mijn bedrijf heet de Teamontwikkelaars www.deteamontwikkelaars.nl.

Mijn werkterrein is leren en ontwikkelen van mensen en teams in organisaties. Ik heb voor zeer uiteenlopende organisaties gewerkt, zowel in profit organisaties als in overheid instanties. Ik ben aangesloten bij het NOLOC.